Meer informatie


Fijn dat u geïnteresseerd bent in mijn fotografie. Op mijn site zal het u wellicht niet ontgaan zijn dat ik de term beeldend en persoonlijk gebruik. Dit heeft alles te maken met mijn met visie ten aanzien van fotografie. In mijn fotografie wil ik het wezenlijke van een persoon in beeld brengen. Ik werk daarom eerder vanuit gevoel dan vanuit louter technische kennis.
Ik probeer hiermee dichter bij de persoon te komen waardoor de beelden een puur karakter krijgen. Ik ben in mijn werk geslaagd als het eindresultaat zowel dicht bij de gefotografeerde als bij mezelf ligt.

Waarvoor kunt u bij mij terecht. U kunt bij mij terecht voor al uw fotografie, echter ligt mijn specialisatie vooral binnen het portretteren en kinder- en gezinsfotografie. Daarnaast geef ik les en fotografische ondersteuning op maat.

Om tot een gewenst resultaat te komen is er niet een kant en klare prijs te noemen. Mijn prijzen variëren tussen de 25,- en 35,- per uur. De prijs kan van vele factoren afhangen, daarom maak ik altijd graag een afspraak om al uw wensen en behoeften te bespreken. Zo kan er een offerte op maat gemaakt worden. Tevens kan deze persoonlijk gerichte aanpak bijdragen aan het uiteindelijk gewenste resultaat. Het gesprek is kosteloos en vrijblijvend, maar voor mij een must in mijn persoonlijke manier van werken.

Voorbeelden vindt u hier of klik op home

Indien u interesse heeft, wil ik u graag uitnodigen om vrijblijvend een afspraak te maken.


Vriendelijke groet, Rachelle Delcroix


info@rachelledelcroix.nl

076 5221577
06 49080046


De Algemene Voorwaarden die ik hanteer vind u hier.